Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Ником ЛТ АД - Велико Търново - ВНОС И ПРОДАЖБА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА

 

  • ВНОС НА НОВА, ДЕМОНСТРАЦИОННА И УПОТРЕБЯВАНА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА CLAAS

 

НИКОМ ЛТ е вносител на нова, демонстрационна и употребявана земеделска техника - трактори, комбайни и прикачен инвентар с доказан произход. Употребяваните машини се обслужват напълно в нашия сервиз и се предават на клиентите готови за работа.

Извършваме следпродажбено сервизно обслужване на продаваната земеделска техника на място при клиента, с пълна обезпеченост от резервни части.


 

  • НЯМАМЕ НАЛИЧНА МАШИНА, КОЯТО ДА ОТГОВАРЯ НА ВАШЕТО ТЪРСЕНЕ?

 

Ние ще намерим и доставим бързо и в срок техниката, която ви е необходима. Само се свържете с нас, за да ни дадете малко информация за: модела, техническите изисквания и бюджета, с който разполагате. Ще направим всичко възможно да намерим техниката, която напълно да отговаря на вашето търсене.

 

  • SIPTEC - БЕЗ КОМПРОМИСИ В ПОЧВООБРАБОТВАЩАТА ТЕХНИКА

 

От 2007 г. НИКОМ ЛТ e официален вносител на марката SIPTEC (PAPADOPOULOS) за България. Производителя вече повече от 50 години разработва и внедрява цялостни решения в почвообоработващата техника. Фокусът на компанията е върху създаването на надежден високопроизводителен инвентар на достъпна за пазара цена.

Поддържа се постоянна складова наличност от машини в търговската база в гр. Велико Търново.

 

  • ФИНАНСИРАНЕ 

 

В готовност сме да ви консултираме професионално и да ви предложим най-добрите решения за вашето стопанство, според нужди ви. Ще съдействаме напълно и ще бъдем до вас от разработването на проекти по европейски програми за финансиране до пускането на машината в експлоатация във вашето стопанство.

При необходимост и за ваше удобство ще сътрудничим за преференциално финансиране от водещите банки и лизингови компании в България.

______________________________________________________________

КОНТАКТИ:

"ПРОДАЖБА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА" 

+359 (0) 888 436 968
+359 (0) 884 762 867

email: office@nikom-lt.com
______________________________________________________________